O nas

Radi imamo sprehod po starem mestu Ljubljana. Radi se ustavimo in na ulici popijemo kavo, pasemo oči v izložbah, pa zraven zavijemo še v kakšno trgovinico. Žalostijo nas prazni lokali, ki zapirajo svoja vrata in svojo ponudbo selijo v velike trgovske centre. Pravljično Ljubljano, ki s svojim šarmom začara prav vsakega turista in “domačega” sprehajalca, ustvarjamo vsi skupaj, prebivalci, gostinci, trgovci, umetniki, … 

Naše poslanstvo in vizija se pričneta prav tu. Ljubezen do Ljubljane in mestnega vrveža nas je vodila na to mesto. Tu smo si ustvarili svoj dom, kjer delamo z občutkom in predanastjo, da  obiskovalcem popestrimo dan z izvirnimi izdelki, ki jih najdete na naših policah. V This&That se radi pohvalimo, da smo del zgodbe šarmantne Ljubljane. 

To nas vsak dan znova žene naprej, da postajamo še boljši in ustvarjamo boljšo skupnost za vse nas. Naše zadovoljni kupci, ki ste z našimi izvirnimi darili razveselili sebe in svoje najdražje, ste del te zgodbe, ki smo jo zdaj iz Stare Ljubljane še razširili v spletno trgovino. Tako boste lahko med našimi policami brskali tudi takrat, ko bo slabo vreme ali boste želeli, da vam vaše naročilo dostavimo na dom. 

Ko boste pa zopet na sprehodu v najlepšem mestu, pa le pridite, obiščite našo prodajalno, izberite kaj lepega zase in za svoje najdražje. Veselimo se vašega obiska!